Handelsbetingelser

SQUASHGEARpro.com er en ren internetbaseret forretning, som on-line leverer et udvalg af kvalitets ketchere og sportsudstyr til primært det Skandinaviske marked. På denne måde er det muligt at holde omkostningerne på et niveau som giver særdeles fordelagtige priser for kunderne. SQUASHGEARpro sælger efter reglerne om internethandel og der er returret på alle produkter, så længe de tilbageleveres ubrugte og i original emballage. SQUASHGEARpro er godkendt af NETS og vi modtager Dankort og E-dankort, ligesom du også kan benytte kreditkort, såsom Mastercard og Visa.

Hos SQUASHGEARpro har vi gjort op med de lukrative internetbutikker. Vi sælger kun de produkter som vi selv lagerfører, og derfor kan din ordre ekspederes med det samme betaling er registreret, hvilket er et vigtigt punkt i vores vision om at levere fra dag til dag. For SQUASHGEARpro har vi mellem 8.000 til 10.000 ketchere på lager, fordelt på mere end 250 forskellige modeller.

Produktspecifikationer.

Alle produktspecifikationer er opgivet ud fra de bedste skøn samt leverandør oplysninger, men kan variere fra produkt til produkt og producent til producent. Nogle producenter opgiver totalvægten på ketchere og andre opgiver kun en ustrenget ramme vægt. For at lette sammenligningsarbejdet prøver vi hos SQUASHGEARpro altid at opgive rammevægten som data, men kan ikke garantere for den præcise vægt. Ligeledes kan farve og størrelsesangivelser variere fra nogle producenter.

Fotos kan i visse tilfælde afvige og kan ikke bruges til at bedømme præcise farver eller aktuelle størrelser, og må kun betragtes som vejledende. Det er altid den pågældende varebeskrivelse som gælder.

Alle produkter er underlagt købelovensbetemmelser om 24 måneders reklamationsret.

Generelle Handelsbestemmelser.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende og der tages forbehold for udsolgte varer, prisændringer samt eventuelle fejl.

Priser. Alle priser er opgivet incl. 25% dansk moms.

Ved levering til ikke EU lande, herunder Norge, fratrækkes den Danske moms, og prisen der betales ved checkout er prisen uden dansk moms. Ved ankomst til destinationen gælder de specifikke regler for modtagerlandet omkring told og afgifter.

For Norge er den danske moms fratrukket, men kunden vil bliver opkrævet norsk moms efter gældende regler.  

Forpligtelse og opfordring til at gøre et tilbud.

Alle varer listet og bestillinger hos SQUASHGEARpro er en opfordring til at gøre et tilbud. Når vi modtager dette, vurderer vi betalingsreservationen samt bestillingen. Denne bestilling og reservation skal ikke ses som en endelig bekræftelse af ordren, og vi forbeholder os ret til at afvise bestillingen. Du vil modtage en ordrebekræftelse som tegn på at vi har modtaget dit tilbud om at købe vore varer. Vi vil herefter vurdere betalingen samt bestillingen, og såfremt denne accepteres, vil du modtage en bekræftelse på afsendelsen af din bestilling. Din bestilling er således først gældende og endelig accepteret ved afsendelsen. 

Levering.

Levering af varerne sker når betaling er registreret og godkendt. Ved køb reserveres beløbet på kundens kreditkort, men hæves først når varerne er afsendt. Såfremt varen mod forventning fjernleveres, er udsolgt eller i restordre, vil kunden modtage besked herom, og kan der ikke leveres inden for rimelig tid, kan kunden vælge at hæve købet. Det gælder også, at kunden til enhver tid, inden varen er afsendt, kan hæve købet uden at være ansvarlig for returomkostninger. Derefter ydes efterfølgende 30 dages returret, efter modtagelsen af varerne, (se nærmere nedenfor). Såfremt kunden vælger at returnere varerne, refunderes det fulde beløb, dog undtaget fragten. Kunden betaler selv omkostninger til returfragt, hvad enten dette sker ved at kunden selv arrangerer transport eller nægter modtagelsen af pakken. I dette tilfælde opkræves den faktuelle omkostning som SQUASHGEARpro betaler for returfragten tillagt 25% moms.

Overlevering af varer anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret, hvilket betyder at risikoen for varen først overgår, når kunden får pakken udleveret fra kureren. Indtil da bærer SQUASHGEARpro ansvaret for varerne.

Der tilstræbes en leveringstid på mellem 1-4 hverdage for levering i Danmark, dog kan der forekomme forsinkelser som SQUASHGEARpro ikke kan holdes ansvarlig for, samt generelt force majeure.

Der tilknyttes efter afsendelse et trackingnummer til alle ordrer. Såfremt kunden ikke modtager pakken indenfor den forventede tid, skal kunden straks gøre SQUASHGEARpro opmærksom på dette. Hvis kunden modtager sine varer med tydlige transportskader, skal kunden straks gøre kureren opmærksom på dette, og enten nægte modtagelse af varerne og gøre SQUASHGEARpro opmærksom på dette.

Skulle tilfældet opstå, hvor varerne er bortkommet eller skadet under transporten, forbeholder SQUASHGEARpro sig ret til at afvente afgørelsen fra fragtfirmaet inden erstatningsvarer udsendes eller beløbet refunderes.

Kunden har selv pligt til at kontrollere ordrebekræftelsen, at korrekte oplysninger om modtager og modtageradresse er opgivet. I tilfælde hvor pakken ikke kan leveres hæfter kunden for de returomkostninger som er forbundet med dette, alt i henhold til loven om fjerndistancesalg.

Reklamation.

Eventuelle fejl og mangler skal påberåbes i rimelig tid efter at fejlen er opdaget. Kunden er forpligtiget, på forlangende, at påvise defekter og på hvilken måde produktets funktionalitet er forringet.

Produkterne er dækket af garanti mod fabrikationsfejl. Alle reklamationer skal indsendes til SQUASHGEARpro. SQUASHGEARpro forbeholder sig ret til at sende produkterne til producenten for en afgørelse omkring tvivlsspørgsmål. Da squash sporten af natur kræver kontakt med gulv og væg, indsendes alle brud på ketchere til producenten for en afgørelse.

Produkterne skal indsendes i orginal stand, såvidt dette har betydning for reklamationen. SQUASHGEARpro kan ikke behandle reklamationer for ekstern påmonteret udstyr eller modifikationer af udstyret, uden for kontrol af SQUASHGEARpro.

Alle produkter er garanteret mod fabrikations og materialefejl. Alle fejl som kan relateres til at være til stede på købstidspunktet, kan regnes for at sortere under dette. Fejl som opstår af brug som ikke er tiltænkt produktet, overbelastning eller anden ødelæggelse, sorterer ikke under garantien.

For simple fejl eller problemer, hvor der er klare defekter, som ikke kan tillægges kunden, eller som ikke burde kunne forventes under omstændighederne, kan normalt behandles via e-mail.

For suspekte problemer eller ødelæggelse, hvor der ikke er tydelige fejl i produktet, skal produktet altid returneres til SQUASHGEARpro.

I forbindelse med reklamationer, hvor SQUASHGEARpro eller producenten er erstatningsansvarlig, skal kunden holdes skadesløs, og vi vil tilbyde at sende en returlabel. I tilfælde hvor vi har en formodning om, at produktet er anvendt forkert vil vi bede kunden fremsende produktet. Såfremt reklamationen kan godkendes, refunderes fragten, svarende til postens takster. 

Betaling.

Du kan betale med Dankort og E-Dankort og gennem PP betale med kreditkort, såsom VISA, Mastercard og American Express. Alle varer købt på denne side er omfattet af Europæiske regler, og der skal derfor ikke betales indførselstold osv. Priserne opgivet på siden er de beløb som bliver trukket på kreditkortet, tillagt forsendelsesomkostninger.

Fortrydelsesret.

SQUASHGEARpro giver 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i ubrugt stand og i original emballage. Dette betyder at forseglingen af squash ketchere ikke må være brudt, ligesom det heller ikke vil kunne accepteres hvis strenge er mærket af spil osv., da det efterfølgende vil være at betragte som en brugt vare. Det er meget vigtigt at alle vore kunder har en sikkerhed for at de købte varer er af den ypperste kvalitet og stand. Såfremt at varerne er brugte vil de ikke blive taget retur, og evt. omkostning for videre forsendelse og ansvar hviler hos kunden. Såfremt at der, grundet særlige omstændigheder, er givet dispensation for dette, (brug siden Kontakt for dette), så skal en udskrift af denne bekræftelse medsendes. 

Det samlede købsbeløb inkl. fragt tilbagebetales til det kort som er brugt ved betalingen, sædvanligvis indenfor 4-8 dage.

Udvidet returret i Julemåneden

Hos SQUASHGEARpro tilbyder vi forlænget returret i julemåneden hvert år. Så kan du i god tid bestille dine juleindkøb, uden problemer for vedkommende som modtager dem. Alle varer som købes i November og December - kan returneres eller byttes til udgangen af Januar iht. vores normale betingelser omkring fortrydelsesret.  

Returnering.

Returnering sker på købers egen risiko, ligesom denne selv skal afholde omkostningerne til dette. Alle varer købt hos SQUASHGEARpro, som ønskes tilbageleveret, returneres til en dansk adresse.

Det samlede købsbeløb incl. fragt til fremsendelse tilbagebetales til det kort som er brugt ved betalingen, sædvanligvis indenfor 4-8 dage.

VIGTIGT: For uafhentede pakker leveret til ikke EU lande, herunder Norge, tillægges et returneringsgebyr på DKK 526.00, ligesom Fragt og evt. toldbehandling ikke refunderes. Dette er omkostningen som SQUASHGEARpro afholder for returnering, uddeklarering fra modtagerlandet, samt indeklarering i Danmark.

For returnering af uafhentede pakker i EU lande opkræves den faktuelle returomkostning, op til EUR 33.50 afhængig af pakkestørrelse, vægt og modtagerland.

I Danmark er returomkostningen for en uafhentet pakkeshop pakke kr. 65.00, og for erhverv kr. 65.00.

I henhold til loven om fjerndistance salg er kunden ansvarlig for returomkostningerne ved evt. fortrydelse af købet, uanset om fortrydelsesretten benyttes ved at nægte modtagelse eller kunden selv står for returnering. Returomkostningen er den reelle pris som SQUASHGEARpro betaler for returneringen inkl. moms.

Politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Denne persondatapolitik træder i kraft med øjeblikkelig virkning fra og med den 25. maj 2018 for eksisterende kunder samt nye kunder. Denne persondatapolitik erstatter alle tidligere versioner.

§ 1. Generelt

Persondatapolitikken beskriver, hvordan SQUASHGEARpro indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine personlige oplysninger. 

SQUASHGEARpro lægger stor vægt på en omhyggelig håndtering af personoplysninger og vi behandler derfor personlige oplysninger med største forsigtighed.

Vi følger retningslinjerne fra databeskyttelseslovgivningen/GDPR (General Data Protection Regulation), hvilket bl.a. indebærer:

  • at vi tydeligt gør kunderne opmærksom på, hvad formålet er med vores behandling af personoplysninger.
  • at vi begrænser vores registrering af personoplysninger til oplysninger, der er nødvendige for lovlige formål.
  • at vi, i visse tilfælde hvor det skulle være påkrævet, beder om din udtrykkelige tilladelse til at behandle dine personoplysninger.
  • at vi respekterer din ret til at få indblik i dine personoplysninger samt at forlange disse rettet eller slettet.
  •  
  •  

§ 2. Ansvarlig for personlige oplysninger

SQUASHGEARpro er ansvarlig for dine personlige oplysninger samt håndteringen af disse oplysninger sker i overensstemmelse med loven. Vi videregiver kun oplysninger til følgende:

Fragtfirmaet: Navn, adresse, Telefonnummer, pakkevægt (ved krav om toldbehandling overleveres købsfakturaen)

Betalingsudbyderen: Ordrebeløb til behandling af kreditkortbetaling. Kreditkortbetaling håndteres af Bambora og SQUASHGEARpro har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

Google Analytics: Regional information baseret op ip-adresse til brug for statistik.

§ 3. Vi behandler disse personoplysninger om dig

Når du benytter vores hjemmeside, registrerer vi enkelte oplysninger om dig. Vi beder udelukkende om personoplysninger, som led i de ønskede tjenester. De oplysninger vi indsamler er følgende:

  • Kontaktoplysninger, Faktureringsadresse, telefonnummer, e-mail adresse
  • Ordrehistorik
  • Kundenummer, login information
  • IP-adresse, enhedsinformation, geografisk information for google analytics

§ 4. Derfor behandler vi oplysninger om dig

4.1 Oprettelse som kunde

Brugen af SQUASHGEARpro forudsætter, at du først opretter dig som kunde, således at du kan følge din ordre, printe faktura og se tidligere ordrer. Efter tilmeldingen gemmer vi dine indtastede personoplysninger under det valgte brugernavn, beskyttet af adgangskode. Vi gemmer ligeledes disse oplysninger, således at vi kan kontakte dig som led i vores opfyldelse af aftalen med hensyn til levering.

Vi videregiver ikke de oplysninger tilknyttet dit brugernavn til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at opfylde den aftale, du indgår med os, eller såfremt at lovgivningen forlanger det. 

4.2 Behandling af din ordre

Når du afgiver en ordre til os, behandler vi den under brug af dine personoplysninger. Når du bestiller levering hos SQUASHGEARpro vidergiver vi din leveringsadresse til leveringsfirmaet for at opfylde aftalen. Bestiller du varer udenfor et EU land, er vi forpligtet til at videregive information om produkterne købt til speditionsfirmaet, til brug for toldbehandling. 

4.3 Personfølsomme oplysninger

Vi indsamler ikke, og behandler ikke personfølsomme oplysninger, såsom oplysninger om køn, CPR numre, fødselsdatoer, religion og tilsvarende. 

4.4 Nyhedsbrev

Vi tilbyder et nyhedsbrev, hvori vi informerer om vores produkter og/eller tjenester. Som standard er nyhedsbrevet deaktiveret når du registrerer dig som kunde. Du skal aktivt aktivere dette. Du kan til enhver tid ændre dette i din konto. 

§ 5. Indsigt og sletning af personlige oplysninger

Du kan til enhver tid bede os slette dine personlige oplysninger samt konto.

 

§ 6. Videregivelse til tredjepart

Vi kan videregive dine oplysninger til vores samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere medvirker til at opfylde aftalen, hvilket er begrænset til fragtfirmaet, betalingsindløseren samt sidestatistik til google.

§ 7. Cookies

Vores hjemmeside anvender cookies. 

§ 8. Google Analytics

Vi anvender Google Analytics (GA) og anonymiseret besøgsdata sendes til Google. Google anvender den indsamlede information til side statistik og ingen personlig information videregives.

§ 9. Sikkerhed, kryptering (SSL)

SQUASHGEARpro benytter krypterede forbindelser (SSL, secure sockets layer) til at beskytte al udveksling af oplysninger.