Fragt og Returnering

Fragt og fragtpris

Vi sender dine varer med Post Nord, og du skal påregne en leveringstid på mellem 1-4 hverdage, afhængig af ordre tidspunkt.

Hos SQUASHGEARpro lagerfører vi selv alle vore varer, og derfor kan vi ekspedere med det samme. Vi lister IKKE produkter som vi ikke selv lagerfører.

Du vælger selv dit udleveringssted for shop leveringer inde på hjemmesiden. Du vil derefter modtage et sporingsnummer når vi har ekspederet din ordre, således at du kan følge din ordre.

Fragt prisen hos squashgearpro.dk beregnes automatisk og vises inden du betaler.

Vi leverer gratis med Post Nord i Danmark ved køb over DKK 1000,-

Under dette beløb er fragten DKK 45,-

Fortrydelse og Returnering

Som kunder har du 30 dages fuld returret på alle produkter. Denne frist løber fra den dag du modtager produktet. 

Der er fuldreturret, hvilket betyder at du modtager det fulde beløb tilbage, inklusiv den fragt du har betalt for at vi sender varen til dig, men du skal selv afholde returomkostningen ved fortrydelse. Dette gælder også for uafhentede varer. Prisen for returfragten som SQUASHGEARpro afholder for uafhentede varer er kr. 65,- inkl. moms.

Varer skal returneres til:

SQUASHGEARpro

Lichtenbergs gade 6

8700 Horsens

Danmark

Du kan vælge at notificere os, og sende varen inden 30 dage, hvilket accepteres, selvom varen reelt ankommer uden for denne periode. Som kunder er du ikke ansvarlig for eventielle forsinkelser i denne process, f.eks hos speditionsfirmaet osv.

I henhold til loven, skal en fortrydelse meddeles for at den er gældende. Dette kræver vi dog ikke, og vi behandler alle fortrydelser, men i forhold til at vi registrerer forventede returvarer, er det en god ide at du notificerer os om når varen er afsendt. Det betyder at vi har en chance for at hjælpe dig med at holde øje med varen, såfremt posten af en eller anden grund ikke afleverer pakken hos os, eller den af andre årsager bortkommer undervejs.

Som kunde skal du selv arrange returfragt men du skal kun afholde omkostningen til selve returneringen. Vi modtager pakker med de fleste speditionsfirmaer, men vi modtager kun varer som sendes til adressen, ikke til diverse udleveringssteder.

Såfremt du vælger ikke at afhente pakken, vil den automatisk blive sendt tilbage til os, og vi vil behandle det som en fortrydelse. I så fald vil du blive pålagt returgebyret som SQUASHGEARpro skal afholde på kr. 65,- som fratrækkes returneringen.

Alle krediteringer sker til det kort som blev brugt ved betaling. Afhængig af korttypen vil krediteringen ske inden for 4-8 dage, afhængig af modtagelsestidspinktet.

Bemærk:

Vi modtager pakker leveret med DHL, GLS, BRING, POST DK samt øvrige som leverer PÅ adressen. Vi modtager ikke returneringer leveret til en fragtcentral med Danske fragtmænd, leveringer uden omdeling, ligesom vi ikke afhenter varer inden for en radius af 3 km for kontoradressen skulle dette være påkrævet i nogle tilfælde.